Close
BOOKING
Tilbud/bestilling
Top Image
Last Next

Ny daglig leder i selskapet

Ståle Gundersen (44) er ny daglig leder i Fjordbyen Innkvartering.
Ståle Gundersen kommer fra stillingen som plasssjef. Han har hatt det siden før hotellet åpnet. Nå har han overtatt anleggshotellet med 132 rom som daglig leder.

For et år siden ønsket han de første gjestene velkommen på byggehotellet, som tilbyr skreddersydde tjenester for byggebransjen som trenger overnatting for ansatte på de mange bygge- og byggeprosjektene i Drammen. To av de største finner sted på nabotomten. Der bygges nytt sykehus og Drammen helsepark.

God start
– Vi er veldig glade for at Ståle har sagt ja til å overta som selskapets daglige leder. Vi kjenner ham godt, og vi er sikre på at vi har den beste personen i stillingen, sier styreleder Anders Edbo.

Ståle Gundersen var den første som ble ansatt i Fjordbyen overnatting. Han var på plass i god tid før åpningen i fjor sommer. Siden den gang har han vært sentral i oppbyggingen av selskapet, fra innleie til etablering av avtaler med leverandører og driftsrutiner.

– Det første hele driftsåret er gjennomført på en god måte. Med Ståle som daglig leder ser vi frem til fortsettelsen. Utfordringene for den viktigste kundegruppen, bygg- og anleggsbransjen, er ikke over, men vi må uansett sikre og videreføre det gode tilbudet vi har etablert, sier Edbo.

Spennende
– Jeg trengte ikke tid til å tenke på det for å si ja. Vi har nå vårt første hele driftsår bak oss. Vu er forberedt på fortsatt vekst og utvikling, sier Gundersen, som har planene klare for utvidelse.

I løpet av de neste seks månedene er det planlagt utvidelser. Tanken er å øke fra 132 til 176 rom i første omgang, sier Gundersen.

Han kom til Fjordbyen Innkvartering fra Quality Hotel River Station. Der hadde han ansvar for mat og drikke. Nå er han toppsjef for byens nyeste hotell.

Han kjenner mange i Drammen fra Godset-miljøet som tidligere driftsleder på Arena Marienlyst for Strømsgodset Topfotball.