Close
Få tilbud
PÅ OPPHOLD
Top Image
Next

Ny daglig leder i selskapet

Ståle Gundersen (44) er ny daglig leder på Fjordbyen Innkvartering.
Ståle Gundersen kommer fra stillingen som plass-sjef. Den har han hatt siden før hotellet åpnet. Nå har han overtatt anleggshotellet med 132 rom som daglig leder.

For ett år siden tok han imot de første gjestene på anleggshotellet som tilbyr skreddersøm for bygge- og anleggsbransjen som trenger innkvartering til ansatte på de mange bygge- og anleggsprosjektene i Drammen. To av de største foregår på nabotomta. Der bygges nytt sykehus og Drammen Helsepark. 

God start
– Vi er veldig glade for at Ståle har sagt ja til å ta over som selskapets daglige leder. Vi kjenner ham godt, og vi er trygge på at vi har den beste personen i stillingen, sier styrets leder, Anders Edbo.

Ståle Gundersen var den første som ble ansatt i Fjordbyen innkvartering. Han var på plass i god tid før åpningen sist sommer. Siden har han vært sentral i oppbyggingen av selskapet, fra ansettelser til etablering av avtaler med leverandører og driftsrutiner.

– Det første hele driftsåret er gjennomført på en god måte. Med Ståle som daglig leder ser vi fram til fortsettelsen. Utfordringene for viktigste kundegruppe, bygge- og anleggsbransjen er ikke over, men vi skal uansett sikre og videreføre det gode tilbudet vi har etablert, sier Edbo.

Spennende
– Jeg trengte ikke betenkningstid for å si ja. Nå har vi vårt første hele driftsår bak oss. Vu er forberedt for fortsatt vekst og utvikling, sier Gundersen som har planene klare for utvidelser.

I løpet av neste halvår ligger det utvidelser i planene. Tanken er å øke fra 132 til 176 rom i første omgang, sier Gundersen.

Han kom til Fjordbyen Innkvartering fra Quality Hotel River Station. Der hadde han ansvaret for mat og drikke. Nå er han toppsjef for byens nyeste hotell.

Mange i Drammen kjenner han fra Godset-miljøet som tidligere driftssjef på Arena Marienlyst for Strømsgodset Toppfotball.