Close
BOOKING
Tilbud/bestilling
Top Image
Next

Utvider til 176 rom

Fjordbyen Innkvartering har fullt hus og utvider med 44 nye rom.
Kapasiteten utvides i løpet av oktober. 44 nye rom står om få dager klare for gjester. Da har Fjordbyen Innkvartering vokst fra 132 til 176 rom. 

Fjordbyen Innkvartering er anleggshotell i skreddersøm for bygge- og anleggsbransjen. Fotfestet i Drammen er godt etter ett års drift. De første gjestene sjekket inn i fjor sommer. I høst har anleggshotellet knapt hatt ledige senger.
– Den fjerde boligriggen står klar. Utstyr, innredninger og alt som trengs er på plass om få dager. Da øker vi kapasiteten med 44 rom. Det vil hjelpe, sier daglig leder Ståle Gundersen.

176 rom

Siden åpningen i fjor sommer har anleggshotellet hatt 132 rom. Nå økes antall rom til 176 på hotellet på Odden på Brakerøya. Mange av gjestene er engasjert i bygging av det nye sykehuset i Drammen. De bor nesten på arbeidsplassen.

Et gjerde skiller anleggshotellet fra sykehustomta. Der er aktiviteten sterkt økende. Før årsskiftet vil bygging av nytt sykehus gi arbeid til 1000 innenfor bygge- og anleggsbransjen.

Økt aktivitet

– Vi merker godt den økte aktiviteten på sykehustomta. Etterspørselen etter rom har tiltatt i høst, sier Gundersen.

Han planlegger for videre vekst.

Anleggshotellet er bygd med moduler satt sammen med tre boligrigger og en rigg for kjøkken, kantine og felles oppholdsrom.

– Vi har kapasitet i kantinen. Vi kan derfor øke romkapasiteten og tilby den samme gode servicen for ytterligere 44 gjester, sier Gundersen.

12 ansatte

Siden åpningen i fjor har Fjordbyen Innkvartering skapt 12 arbeidsplasser.

– Vi klarer økningen uten nye ansettelser. Flere hos oss vil få større stillingsandeler. Så får erfaringen vise om det holder, eller om vi må rekruttere. Presset på renhold vil øke, sier Gundersen. Han gleder seg over å ha kunder som stadig kommer tilbake. 
– Mange bedrifter har booket jevnlig hos oss siden i fjor høst, sier Gundersen.

Mange ulike bedrifter er engasjert i sykehusbyggingen.
– Gjestene kan komme fra over 40 ulike bedrifter innenfor en periode på fire uker. Nå får vi større kapasitet og kan tilby overnatting til flere, sier Gundersen.