Close
BOOKING
Tilbud/bestilling
Left Left
Top Image
Top Image
Next

Sommertilbud for overnatting

Vi kan tilby rom for deg som skal jobbe i regionen i sommer.
Skal du jobbe, virke og være i Drammen eller regionen for Stor-Oslo i sommer og trenger  et greit bo-alternativ, kan vi sitte på løsningen du trenger.

Fjordbyen Innkvartering skal være et godt alternativ for alle som i en periode skal jobbe og virke i regionen. Vi har moderne og gode boligrigger. Der er alt du trenger for et godt opphold. I tillegg holder vi kantina åpen i hele sommer. Der serveres tre måltider om dagen, inkludert middag med fast meny.

Vi har enkeltrom med egne bad, eget kjøkken med flinke kokker som setter sammen meny og middag som selvsagt lages på kjøkkenet hos oss. Vi mener alle bør spise sunt, næringsrikt, men også godt hver eneste dag. 

Mange som bor hos oss, har arbeidsstedet på lokale bygge- og anleggsplasser. Vi er også et godt alternativ for alle som skal jobbe inn mot Oslo eller Kongsberg/Tønsberg, da vi ligger i gåavstand til Brakerøya stasjon. Selv om NSB i deler av sommeren tilbyr "buss-for-tog", er det fortsatt effektivt å pendle kollektivt på E18. I tillegg har vi godt med egne parkeringsplasser, ladestasjoner for elbiler og du er raskt på E18  for pendling.