Close
BOOKING
Tilbud/bestilling
Top Image
Last Next

God inngang på nytt år

Plass-sjef Ståle Gundersen møter 2022 med mange lange kontrakter. 
Fjordbyen Innkvartering noterer sitt første halvår ved inngangen til 2022. – Vårt første halvår har vært bra. Belegget økte gjennom høsten, sier Gundersen som går inn i det første hele driftsåret med 75 prosent av rommene utleid på lange kontrakter.

Anleggshotellet på Brakerøya i Drammen åpnet dørene sist sommer. Den gangen var Norge preget av fellesferie og sommerstillhet.

Mens Norge gikk på lav fart og ferieukene satte inn, rykket sesongarbeidere i landbruket inn på det flunkende nye anleggshotellet.

– Perfekt for oss. Det ga oss en rolig start. Mye skulle på plass her på anleggshotellet. Vi fikk tid og rom for å bygge opp bemanningen og etablere alt av systemer og rutiner, sier Gundersen.

Fjordbyen Innkvartering har 132 rom. De er fordelt på tre boligrigger.

– Vi tilbyr skreddersøm for bygge- og anleggsbransjen, som har oppdrag i Fjordbyen og området rundt oss, sier Gundersen.

Gjennom høsten har belegget utviklet seg positivt.
– I perioder har vi vært nær fullbooket. I enkeltuker har vi knapt hatt ledige rom.

I Drammen skal det investeres titalls milliarder de kommende årene. En av de største bygge- og anleggsplassene har anleggshotellet på nabotomta. Der er et nytt sykehus for Drammen under bygging. Det prosjektet alene har en prislapp på over ti milliarder kroner. Nå er også bygging av Drammen Helsepark, på tomta mellom sykehuset og Brakerøya stasjon under oppstart. Kjeldaas som har hovedentreprisen for grunnarbeidene, har startet å rigge seg til på byggetomta.

– Vi merker godt økt aktivitet rundt oss, sier Gundersen.

For Fjordbyen Innkvartering gir økt aktivitet på byggeplassene større etterspørsel.

– Nå er tre av fire rom utleid på lange kontrakter. Det er vi godt fornøyde med. Det gir stabilt høyt belegg og jevn drift. Samtidig kan vi ta imot gjester på kortere kontrakter, sier Gundersen som siden åpningen har ansatt 15 medarbeidere i hele og delte stillinger.