Close
BOOKING
Tilbud/bestilling
Top Image
Last Next

Med Godset i tykt og tynt

Fjordbyen Innkvartering er en av Godsets offisielle samarbeidspartnere.
Fjordbyen Innkvartering er en ekte drammenspatriot. Nå er det også befestet gjennom avtalen med Strømsgodset. Som medlem i bronseklubben er Fjordbyen Innkvartering en offisiell samarbeidspartner i klubben.

Laget med historie fra 1907, to ganger seriemester og fem ganger norgesmester, er en av de sterkeste merkevarene i Drammen. I tillegg har SIF bygget et solid bedriftsnettverk. Godt over 100 av distriktets bedrifter møtes jevnlig i nettverket.

Strømsgodset er en klubb med stolte tradisjoner. I mange år har klubben jobbet profesjonelt og godt for å gi merverdi for sine samarbeidspartnere.


– Vi er veldig glade for å få med Fjordbyen Innkvartering på laget til regionens største og viktigste markedsplass. Vi ser frem til et spennende samarbeid, sier markedssjef Rune Marthinsen (til venstre), som på bildet står sammen med plass-sjef Ståle Gundersen i Fjordbyen Innkvartering.

– Her kan vi støtte opp under noe av det beste vi har i Drammen og ta del i det vi tenker på som regionens beste bedriftsnettverk, sier Ståle Gundersen.
For Gundersen er det bare ett fotballag i distriktet.

– Strømsgodset er min klubb. Det kan ikke benektes, sier han.


– Her går sport, patriotisme, og det å bli en del av noe større som bygger identitet og samhørighet i lokalsamfunnet hånd i hånd, sier Gundersen.


.