Close
BOOKING
Tilbud/bestilling
Left Left
Top Image
Top Image
Last Next

Innspurt mot åpning

Plass-sjef Ståle Gundersen er i innspurt mot åpning av anleggshotellet.
Plass-sjef Ståle Gundersen har mange detaljer og passe på om dagen. På Odden på Brakerøya er det innspurt mot åpning av anleggshotellet. Da handler det om stort og smått, om maskiner, utstyr, folk, detaljer, utpakking og montering. 

Anlegget skal være klart for åpning i løpet av april. Alt på plassen er nytt. Alle bygg og alt som er innvendig i byggene. 

Selve anlegget utvendig står klart. Montering startet i januar. Nå står 132 rom klare. Vaskemaskiner, kaffemaskiner, steintøy og glass. Mye er på plass. Andre ting er i transport. Samtidig jobber fagfolk med de siste monteringsoppgavene.
– Vi er både nær en åpning og langt unna. Det er mye som fortsatt skal på plass, sier Ståle Gundersen.

Lange dager
Ståle har lange dager på anlegget. Det er mange detaljer, mye stort og smått, som skal på plass, tilpasses, opp på vegger eller plasseres riktig andre steder på anlegget. 

På kjøkkenet er Monica Steinsland sjef. Mye handler i disse dager om å pakke ut, plassere, og få alt på plass. 

Eidos står bak
Bak Fjordbyen Innkvartering står Eidos Eiendomsutvikling med 66 prosent. Resten eies av ILD Invest AS. Selskapet ble opprettet i fjor. Nå er det bare uker fra åpning. Da står 132 rom klare for bygge- og anleggsarbeidere.

– Vi skal ha alt på stell i løpet av april. Vi følger tidsplanen, sier Ståle.

Strandtomt
Anleggshotellet etableres på en flott strandtomt på Odden i Fjordbyen. Nærmeste nabo blir det nye sykehuset for Drammen. Der er byggearbeidene startet. Åpningen er planlagt i mai 2025. 

I tillegg skal Drammen Helsepark bygges på Brakerøya. Der starter grunnarbeidene i år. Første byggetrinn i helseparken skal åpnes samtidig med sykehuset.

– Vi merker etterspørselen, sier Gundersen.
Picture