Close
BOOKING
Tilbud/bestilling
Top Image
Last Next

Åpner for gjester i april

Plass-sjef Ståle Gundersen ønsker gjester velkommen i april.
Vårt anleggshotell åpner i løpet av april. Montering av hotellet startet sist i januar og er i full gang. 

Vi får 132 rom. Vi blir nærmeste nabo til det nye sykehuset i Drammen. Det er under bygging. Til høsten starter bygging av Drammen Helsepark på samme område.

Anleggshotellet etableres på strandtomt. Her har vi direkte tilgang til fjorden. Vi er tett på noen av de største byggeprosjektene i Drammen i nyere tid. På våre nabotomter skal det bygges mer enn 200.000 kvadratmeter med sykehus og helsepark. Det  er starten på utbyggingen av Fjordbyen Lier og Drammen. Ferdig utbygd planlegges Fjordbyen med 16.000 beboere og 16.000 nye arbeidsplasser. 

Fjordbyen skal realiseres av Eidos Eiendomsutvikling, sammen med flere partnere. Eidos er vår største eier. 

Bygg og anlegg

– Vi vil bidra til at bygging av sykehus, helsepark og andre store prosjekter i Drammen kan gå så greit og smidig som mulig. Etablering av anleggshotell er et tiltak for å bidra til forenkling og tilrettelegging for bygg- og anleggsbransjen i Drammen, sier prosjektdirektør Roar Schinnes i Eidos.

– Vi vil skape et attraktivt alternativ for bygg- og anleggsbransjen, som skal gjennomføre mange store prosjekter i nærområdet de kommende årene, sier daglig leder Odd Jensrud og plass-sjef Ståle Gundersen i Fjordbyen Innkvartering.

Moelven startet rigging og montering av vårt nye hotell den siste uken i januar. Hver uke fremover kommer nye rigger som monteres. I løpet av april er alt klart. Da planlegger vi åpning.

132 nye rom

– Vi tilbyr 132 nye rom, ny kantine og hjemmelaget mat. Her skal våre egne kokker lage mat fra bunnen. Hos oss skal folk sove godt, spise godt og ha det godt, sier Gundersen.

Fram mot åpning skal han ansette ganske mange i Fjordbyen Innkvartering AS.

– Vi skaper nye arbeidsplasser.  Nå skal vi ansette flinke folk.  Det er en prosess vi er godt i gang med, sier Gundersen som gleder seg til innspurten mot åpning.

– Vi er allerede godt tatt imot av flere store aktører som har oppdrag på store anlegg i Drammen. Vår ambisjon er å være deres foretrukne samarbeidspartner på overnatting og forpleining, sier Gundersen.