Close
BOOKING
Tilbud/bestilling
Top Image
Last Next

Har åpnet for bestilling

Plass-sjef Ståle Gundersen tar imot bestilling for overnatting.
Fjordbyen Innkvarterings nye anleggshotell på Brakerøya i Drammen er klar for å ta imot gjester som trenger overnatting. Plass-sjef Ståle Gundersen har kontroll på et utall detaljer. Smått og stort er ferdigstilt på anleggshotellet som er bygd på rekordtid.

Moelven monterte riggene i januar og februar. Nå står det aller meste på plass. Gundersen har 132 nye rom for overnatting for bygge- og anleggsbransjen i drammensregionen.

– Vi er nærmest helt klare for å ta imot ansatte i bygge- og anleggsbransjen. Om noen trenger flere rom enn vi kan stille med på kort varsel, har vi gode løsninger på plass utenfor vårt eget anlegg, sier Gundersen.

Han er nå ute i markedet og tilbyr skreddersøm for bygge- og anleggsbransjen. Der er det stor aktivitet om dagen og nye prosjekter er på gang.

På Fjordbyen Innkvarterings nabotomt er grunnarbeidene for det nye lokalsykehuset i Vestre Viken ferdig. Det betyr at alt arbeid under bakken er utført. Nå skal selve bygningskroppen reises. På det meste kommer 1000 personer til å være i sving på daglig basis på den byggetomta fram mot åpning i 2025.

Da skal også første byggetrinn i Drammen Helsepark, som også er å betrakte som nærmeste nabo til anleggshotellet åpnes. Der starter grunnarbeidene før årsskiftet.

Uteplassen til anleggshotellet er gruslagt.
– Vi skal asfaltere, merke opp parkeringsplasser og få det ordentlig fint rundt oss. Det arbeidet er vi i ferd med å starte opp, men det er ikke til hinder for at vi kan tilby en god løsning for overnatting for bygge- og anleggsbransjen lenge før den tid. Her har vi et nytt og moderne anlegg med alt som trengs for god hvile og fritid mellom arbeidsøktene, sier Gundersen.