Close
BOOKING
Tilbud/bestilling
Top Image
Last Next

Plass-sjefen på laget

Ståle Gundersen (42) får ansvaret for anleggshotellet på Brakerøya.

Gundersen er første ansatt i Fjordbyen Innkvartering. Nå starter jobben med å få alt på plass og bygge opp laget som skal ta vare på gjestene.

Plass-sjefen for anleggshotellet kommer fra Quality Hotel River Station i Drammen. På Stordalens største hotellsatsing i Drammen satt han med ansvaret for mat og drikke. Han var av dem som var tidlig inne i det prosjektet og en av dem som la grunnlaget før hotellet åpnet 1. november 2019.
 

– Vi er veldig fornøyd med å ha med Ståle på laget. Han er hotellmann, kan faget og har vært med på hotellåpninger tidligere, sier daglig leder Odd Jensrud i Fjordbyen Innkvartering. 

Igjen skal Gundersen stå i spissen for en nysatsing i Drammen.
 

– Denne jobben er en unik mulighet til å være med helt fra start og bygge opp noe nytt i det som på mange måter er en indrefilet i et av de mest spennende områdene i Drammen i årene fremover, sier Gundersen.

Han er kokk av yrket og har siden utdanningen holdt seg til hotell og servering. Før Quality Hotel River Station var han driftssjef på Arena Marienlyst for Strømsgodsets Toppfotball. Det innebærer å ha ansvaret for alle arrangementene.