Close
Få tilbud
PÅ OPPHOLD
Top Image
Last Next

Cater skal levere mat og drikke

Cater på Lierskogen blir leverandør av mat og drikke til anleggshotellet.

– Vi er veldig tilfredse med å ha signert en lokal leverandør på mat og drikke, sier plass-sjef Ståle Gundersen i Fjordbyen innkvartering. 
Cater-avtalen er den første leverandøravtalen som er signert. Flere skal på plass, men for mange er god mat og drikke noe av det viktigste for et vellykket opphold.
 

Lokal leveranse

Cater har hatt adresse på Lierskogen siden 2017. Der er lager og administrasjonsbygg. 

– På Lierskogen har vi landets største spesiallager for storhusholdningsprodukter. Det betyr at vi har kort avstand til Fjordbyen og at vi raskt kan supplere og levere en god tjeneste selv om det kommer etterbestillinger. På Lierskogen har vi døgnvakt. Om noe ønskes, kan vi garantere rask levering, sier daglig leder Bjørn Garder i Cater.

Cater er resultat av sammenslåing mellom Bjørnulf Engros i Mjøndalen, Bjørn Kristiansen i Kongsvinger og Østfoldfrukt i Mysen i 2014. 

– Avtalen er for fem år og den første vi har signert. Det var ikke avgjørende for oss å finne en lokal leverandør, men det er veldig fint at vi signerte med Cater og bidrar til å styrke næringslivet lokalt i vårt eget område, sier Gundersen.
 

Stor på sykehus

Cater er store innenfor sykehus og sykehjem. Selskapet leverer til alle sykehusene på Østlandet og har avtaler med mange kommuner, inkludert Drammen, Asker, Bærum og Oslo. Det betyr at de leverer til sykehjem, barnehager og SFO sentralt på Østlandet. I tillegg kommer restauranter, kantiner, hoteller og andre aktører i privat næringsliv. 

– Vi har bransjeerfaring også med forpleiningsanlegg og har blant annet levert til anlegget på Ørgenvika og Fornebu tidligere. Vi gleder oss til vi kommer i gang med leveransene, og vi skal helt klart dekke etterspørselen. I vår varekatalog finner du 20.000 varer. På lageret på Lierskogen har vi til enhver tid 8.000, sier Garder.